Krém na ruce, který nemastí

Mastnota na všem, čeho jste se dotkli, někdy dokonce pocit zpocených dlaní? Nemáte rádi krémy, po kterých se ruce dlouhé minuty lesknou, jako byste je naolejovali?

Já také ne a proto jsem nadšená z toho, že jsem před dvěma lety objevila dvě britské značky, Heathcote & Ivory a English Soap Company. Obě produkují kosmetiku, kterou stojí za to vyzkoušet.

Ruce jako v sametu

Jsem ekzematik, mazání rukou je pro mne nutnost, vysušená kůže to vyžaduje a vždycky tomu tak bylo. Ale jen málokterý krém na ruce mi dělal dobře. Buď jsem měla problém s mastnotou nebo s příliš vysokým obsahem glycerinu, který mi způsoboval pocit zpocených dlaní. Když jsem narazila na krásná balení krémů H & I v plechových krabičkách, objednala jsem je bez váhání, protože mě zaujaly propracovanými detaily a krásným designem.

Benefity spojené s používáním přišly hned vzápětí.

Byla to láska na první dotek. Nejen, že krémy jsou krásně balené, ale jsou i funkční! Bezvadně se vstřebávají, kůže je po nich jemná a nádherně voní. Ani stopy po alergické reakci nebo dokonce ekzemu.

Nedlouho po té jsem zkusila mýdla English Soap Company, která si mne získala vůní a hlavně tím, že se nerozpouštějí a nekašovatí v mýdlence/na vaně. A zhruba před rokem jsem zkusila objednat jejich krémy na ruce. Opět to byla skvělá volba. Krémy inspirované přírodou, plné extraktů z bylinek, jsou stejně jako krémy H & I balzám na duši a na kůži.

Jako konzervant obě značky používají vitamín E, také obě nešetří bambuckým máslem a H & I je dokonce veganská. U každého výrobku, který zde v e-shopu nabízím, najdete pečlivě vypsané složení.

Vřele doporučuji jejich řadu krémů na ruce, jejichž design je dělaný s láskou k farmě, ve které kosmetika v Sussexu vzniká a k divokým zvířatům, která se kolem farmy přirozeně vyskytují.

Produkty obou značek se hodí i jako krásný a nevšední dárek.

Zkuste je a pokud vám kosmetika nebude vyhovovat, můžete mi jí vrátit (v původním obalu, samozřejmě) a já vám dám zpět peníze. Vážně. Až tak jsem si jistá, že si ji zamilujete. Stejně jako já.

Myyna, zakladatelka MANKAI Paper

Heathcote & Ivory

English Soap Company