Přijďte za námi v září na Dyzajn market nebo na Letenská místa

Druhý víkend v září je v Praze již tradičně prošpikovaný zajímavými akcemi. My z MANKAI Paper máme čest být součástí hned dvou z nich.

O víkendu 9.-10. 9. najdete náš rozkvetlý stánek s autorskou tvorbou na Výstavišti v Holešovicích v rámci Dyzajn marketu. Přivezeme Kalendář Botanica 2024, Roční kalendář, podzimní lepicí bločky, rozvrhy, to-do blok Botanica i ostatní trhací bloky, týdenní plánovač, nové nálepky a spoustu další papírenských věciček. Sledujte naše sociální sítě, ať se včas dozvíte, kde přesně nás mezi prodejci v areálu hledat.

Budeme se na vás moc těšit, zatím to vypadá, že počasí bude kouzelné!

Ve stejném víkendu otevíráme netradičně i dveře našeho kamenného obchodu v Heřmanově ulici č. 15 na Praze 7 a to díky už třetímu ročníku sousedské akce Letenská místa. Otevřeno budeme mít od pátku 8. do neděle 10. 9., vždy 10-18 hodin.

Kdo Letenská místa zná, tak ví, že se vyplatí se jich zúčastnit, protože to není ledajaká akce. Je to festival plný slev, soutěží a milých překvapení. Naplánujte si víkend na Letné a nebudete litovat. U nás v MANKAI Paper například dostanete v rámci festivalu slevu 15% na nákup všeho, co najdete v kamenném obchodě a od útraty 500 Kč plátěnou tašku zdarma.

Podmínkou slevy je mít mapku Letenských míst, kam vám dáme razítko a vy se pak můžete ještě navíc zúčastnit slosování o krásné ceny. Více info na stránkách Letenských míst a na jejich sociálních sítích.

Máme radost, že jsme i letos součástí obou těchto velkých akcí a už si připravujeme úsměvy i svaly na třídenní prodejní maraton.

Ještě pro doplnění upozorňuji, že v týdnu od 11. do 17. 9. bude kamenná prodejna zavřená, e-shop však bude fungovat bez omezení.

Přijďte za námi!

Myyna