Čím potěšit paper-lover-nevěstu?

Ach, ty svatby… Všechno je takové romantické, něžné, dojemné, až jsou slzy na krajíčku. Máte-li hodně přátel v “tom věku”, neřešíte od léta do podzimu nic jiného, než aby dary a blahopřání snoubencům byly alespoň trochu originální. Když ale máte co do činění s milovnicí papíru, může to být jednodušší, než se na první pohled zdá.

Jak takový ryzí osobnostní druh odhalíte? Všímejte si třeba, jak nevěsta doma ukládá dokumenty. A zdaleka ne jen ty důležité, prostě jakékoli zdánlivě významné kusy papíru, třeba útržky s recepty, zajímavé články, účtenky a tak. Jsou uložené v papírových deskách nebo šanonech s úhledně nadepsanými štítky? Má každý dokument své místo a jsou od sebe jednotlivé druhy barevně odděleny? Na co si píše poznámky a seznamy, když plánuje dovolenou, nákup, pracovní schůzku nebo svatbu? Nosí v kabelce designový diář a luxusní blok nebo zápisník, že? Další znaky? Pracovna skrytá pod hromadou scrapbookových sad. Lednička plná lepítek a poznámkových bločků pod magnety. Spižírna se sklenicemi a nádobami opatřenými originálními nálepkami s popisky, aby manželové poznali, co je na co. No a kdybyste otevřeli tajnou místnost, vyvalily by se na vás miliony krásných krabiček a pečlivě uložených nových i použitých balicích papírů, které považují za dar sám o sobě (i kdyby v nich nic nebylo) a ještě se určitě na něco budou hodit.

Když si nedáte pozor, budete na svatbu nosit pořád to samé, nebo se to nebude ničím lišit od ostatních. Jistě, i (nebo spíš obzvlášť?) milovníky papíru nejvíc potěšíte bankovkami, a to samo o sobě už asi nemůže být méně originální. Ale dejte je třeba do pivoňkové obálky z luxusního papíru a hned budete jediní na svatbě! Už na první dotek nevěsta pozná, že ji znáte až do morku kostí.

Klasických blahopřání už taky bylo tak akorát dost. Vyberte personalizované svatební blahopřání a zabodujete. Krásenka, kuklík, pivoňka, verbena, orlíček. Motivů a barev na přední stranu máte k dispozici víc než dost a všechny jsou decentní, vkusné a neotřelé a nikdo jiný tímhle čtvercovým originálem snoubencům nepoblahopřeje, tím si buďte jistí. Na přední stranu si napište při objednávce o text, který se vejde do předpřipraveného kulatého věnečku nebo věnečku ve tvaru srdce. Dovnitř blahopřání krasopisně napište něco vřelého, aby žádná oční sliznice nezůstala suchá. 

Chcete-li nevěstu obdarovat ještě něčím dalším kromě cenných papírů, sladěným balicím papírem a cedulkami jí vyrazíte dech. Buďte opatrní. Dokonce je totiž v praxi možné, jestli to už na nevěstu nebude moc, aby všechno, tedy obálka na peníze, svatební blahopřání, balicí papír i cedulka na dárek, souznilo v jednom dokonalém dekoru! 

Přeji vám, ať přežijete celou svatební sezónu ve zdraví a se ctí!

Vaše Tereza z MANKAI Paper

 

svatba_soumrak1