Nepodceňujme razítka

 Uvařte si kávu a chopte se razítka. Razítek. Čím víc, tím lépe. Zde jsou mé tipy, jak se s nimi vyřádit.
 
1. Tiskněte na látku
 
Pomocí razítek si můžete vytvořit osobitý potisk na látku - zde je nutno místo klasického inkoustu nebo razítkové barvy použít jen barvu na textil, aby se látka mohla prát. Sama jsem zkoušela vytvořit sadu vlastních utěrek. Nápad opět vysoce překročil mou schopnost vše zrealizovat. "To šití, to chce, Olív, ještě pořádně trénovat." Orazítkovat můžete už ušitou věc, již zmíněnou utěrku, povlak na polštář nebo ubrus.
 
2. Vytvořte balicí papír
 
Tématicky právě teď můžete začít pracovat na vánočním balicím papíru. K tomu Vám krásně poslouží razítko Jmelí, já mu říkám "jmelíčko" - je totiž nejroztomilejší. Stejný motiv obrázku pak využijte také na dárkovou cedulku. Na druhou stranu, kdo by jen odolal Myyny originálním vánočním cedulkám
 
3. Razítko+plánovač=VL (Velká Láska)
 
Razítko nahradí slovo. Do vašeho celoročního týdenního plánovače si můžete poznačit výjimečné dny. Pro narozeniny volím kytičku. Milovníkům kávy skvěle poslouží nádherná moka konvička a vyzdvihnutí dne, kdy se kávička s kamarádkou bude konat, už nestojí vůbec nic v cestě. Bouchněte to tam. PS: Konvičkou mám chuť orazítkovat úplně všechno. 
 
4. Pište a posílejte
 
V MANKAI Paper najdete vše pod jednou střechou. Pro psaní dopisů a zasílání blahopřání či pohlednic určitě. Dopisní papír, obálky, pohlednice, zde všude se Vám razítko bude hodit. Lupněte ho k podpisu a bude to Vaše osobní značka, zapečeťte jím obálku ať si je adresát jistý, že je prvním, kdo psaní otevře a v případě osobního doručení Vám razítko poslouží jako mi(a)lá "poštovní" známka.
 
 
5. Razítko je záchrana pro méně zručné


My, kterým nechybí chuť tvořit, ale výtvarně se vyjádřit bývá malinko problém, vytrhává tato maličkost trn z paty. Jelikož výtvarným kurzům na chvíli odzvonilo a nemáme se kde zdokonalovat v umění, a já pevně doufám, věřím, neztrácím naději, že to bude jen na chvíli, nemusíme si vlastní tvorbu odpírat. Zvládneme totiž bod jedna až čtyři právě díky razítku. Počasí přeje tvoření - poslední dny mám pocit, že je celý den noc. Uvařím si něco na zahřátí - svařák je svařák, ale já osobně ujíždím na horkém hruškovém džusu se skořicí a jdu do toho po hlavě. Čím víc razítek, tím pestřejší výsledné dílo bude. 
 
Pevné zdraví a tmu jen za okny a v duši slunce :) přeje,
Olív

 
razitka_shop