MANKAI Paper slaví 7. narozeniny!

7. narozeniny jsou jenom jednou za život! Abych byla přesná, neslaví je brand MANKAI Paper jako takový, ten je rok starý, ale před ním existovala ještě dlouhých šest let značka By Myyna, kterou jsem založila 23. května 2013 na Fleru a začala zkoušet štěstí.

Rychle jsem zjistila, že to není ani tak o štěstí jako spíš o systematické a pečlivé práci.

Nebudu vás unavovat detaily, protože na krátké vyprávění to rozhodně není, za tímhle e-shopem je spousta neviditelné dřiny, která asi nikdy neskončí a jediné moje štěstí je, že mě to stále baví a možná, že i čím dál víc.

Ráda bych vás ale pozvala na narozeninovou otevíračku v Heřmance (adresa tu), již tuto sobotu 23. 5. Otevřeno bude od 10 do 19 hodin, k pití poteče prosecco a nějaké nealko. Ve studiu vás stejně jako v obvyklé otevírací dny přivítám já a už se na všechny moc těším.

Co výjimečného v ten slavnostní den nabídnu? Kromě pití budu mít připravené zarámované printy, které se dají obvykle koupit jen bez rámečku. Pro prvních 7 šťastlivců, kteří mají rádi rostliny, doma na parapetu čeká 7 pileích miminek, rostlinek, které odchovala ctihodná matka pilea, která trůní u okna na našem jídelním stole a zabírá ho čím dál tím víc. Zatím nemám jasno, jak rostlinky rozdělím, když jich není mnoho, ale do soboty snad něco vymyslím a určitě v tom bude hrát roli číslo 7. ;)

Kdo se nemůže dostavit do Heřmanky, může se radovat z poštovného za 0 Kč u objednávek za 500 Kč a více (platí pouze pro ČR a nevztahuje se na dobírkovné, jež je za 35 Kč). Poštovné od teď až do neděle hradím za vás. Když oslava, tak pořádná, no ne?

Zároveň jsem do e-shopu přidala mezi dárky k objednávce i další edici pěti Sběratelských kartiček, které dávám jako poděkování ke každé objednávce a u těch za 500 Kč a víc si svojí kartičku, kterou ještě ve sbírce nemáte, můžete naklikat v košíku sami podle toho, která vám chybí. Sběratelské kartičky jsou oskenované obrázky z mých cestovních deníků, které maluju na dovolených. Pár zákazníků už je systematicky sbírá a ze zpětné vazby jsem vyrozuměla, že je to opravdu chytlo za srdce. A z toho mám velkou radost.

Na čtvrtek 21. 5. chystám soutěž, která bude probíhat napříč všemi sociálními sítěmi, tak zůstaňte v kontaktu.

Přeji všem krásný den a oslavám zdar!

Vaše Myyna

 

hermanka3   hermanka2

 

hermanka1