Máte nový pin? A mohla bych ho vidět?

„Téééda! Takový PIN bych si taky přála. Je dokonalý!“ ozvalo se za mými zády právě v okamžiku, kdy jsem si ukládala peníze z bankomatu do peněženky. Celá ztuhlá jsem se otočila a podezřívavě řekla: „Vy mi koukáte přes rameno?“ „Ne, na bundu.“ vypadlo z paní, která se kochala mou novou makovicí, vlčím mákem, chrpou a včelou na kapse obnošené džísky, ledabyle hozené přes rameno... 

Zní to jako detektivka? Možná se to po objednávce z mankaího e-shopu stane i vám. :) Dorazila totiž novinka, které lze jen těžko odolat. Na mankaím shopu teď nově najdete i připínací jahůdku!


Pin neboli odznáček – k čemu je vlastně dobrý?


Odznáček s bezpečnostním pinem (tzv. motýlkem) je nejen perfektní doplněk, ale může vás zachránit i od společenského faux pas. Jak ho můžete využít?


1)    Jako doplněk na oblečení

Placky všichni dobře známe. Už dávno se nepřipínají jen „na prsa“, ale i na batohy, kabelky, bundy nebo na boty. Piny jsou ještě o něco elegantnější. A tak si je můžete vzít i na oblečení, kde by byla placka jako pěst na oko. Pozor u jemného oblečení – pin může zanechat v tkanině dírku.


2)    Místo ulítnutého knoflíku

Utržený knoflík okamžitě nahradíte drobnou květinkou, včelou nebo novou liškou a situace bude zachráněna.


3)    Na šátek při větru

Vlající šátek při podzimních větrech zajistíte pinem tak, že připnete elegantní uzel, který jste poslepu v 5 ráno vázaly, ke kabátu pod ním.


4)    Na dokumenty

Pin můžete použít i na jednáních místo sponky. Sepnete papíry a zároveň uděláte radost kolegyni i obchodní partnerce.


5)    Na zahrnuté kalhoty

A až vám bude teplo, poslouží piny k zafixování zahrnutých nohavic.
 
Jak elegantně darovat pin?


Samozřejmě, že můžete darovat pin jen tak v pytlíčku nebo obálce. O trochu lépe bude vypadat krabička. Čím ale uděláte ultra velkou radost? Kupte kytici, napište ručně osobní vzkaz a připněte ho pinem na mašli. Úspěch garantujeme.
 
Máte pin od Mankai paper? Pochlubte se na sítích fotkou, kde ho nosíte nebo jak ho používáte a označte @mankaipaper.
 
Ať se skvěle nosí,
Bára