Potrava pro duši a jeden extra tip na výuku angličtiny

Nevím, jak vaše duše, ale ta má je v tomhle období poměrně bolavá. Hezky to vystihla kamarádka, když mi napsala "No a jak se máš? Mimo záznam. ;)" Velmi dobrá otázka! Mimo záznam sociálních sítích, kdy se na Instagramu prezentuji tak, abych svoji úzkost nešířila dál, se mám jak na houpačce. Problém je v nejistotě a ačkoliv si dokážu velmi pragmaticky zhodnotit situaci, zabrat za páku a jet prostě dál, jsou chvíle, kdy si naliju oblíbené chardonnay a strašně si přeju, aby už bylo konečně po pandemii.

Tímto melodramatickým úvodem bych vám chtěla doporučit jednu příjemnou potravu pro duši. A nebo víte co, berte to jako duševní chardonnay. Nalijte své duši dvojčičku nebo dvě. Neboť moje kamarádka Karolína Shipstead, výtvarnice a zapálená učitelka angličtiny, která tímhle jazykem žije doslova každý den, dala dohromady své schopnosti se sestrou Terezou Pelletier (kupodivu jsou obě Češky, ha ha), která je psychoterapeutka a vymyslely pro vás několik příjemných aktivit, které od nich můžete dostat zdarma ve formě pdf. souboru přímo do vašeho mailu.

Soubor se jmenuje Pro radost a obsahuje omalovánky pro velké i malé od Karolíny, recept na Terezy oblíbené biscotti, 12 jógových obrázků, podle kterých si můžete sestavit protažení dle vlastních možností a hru pro děti. Kouzelné pdf získáte tak, že jim napíšete, že máte o jejich aktivitu, se kterou si daly tolik práce, zájem. To je vše.

O soubor Pro radost napište Tereze na email tereza.pelletier@psychoterapie-praha8.cz nebo prostřednictvím jeji facebookové stránky.

Bonusem navíc je, že můžete využít psychoterapeutickou praxi Terezy Pelletier i zcela zištně pro sebe, neboť se zabývá psychoterapií (v dnešních dnech i třeba přes Skype na dálku) a pokud máte nesnáze doma s ratolestmi, Tereza vede i speciální kurzy Jak mluvit s dětmi, aby naslouchaly.

Duševní chardonnay může pokračovat vyřešením problému s angličtinou. Jak už jsem zmiňovala, Karolína učí, má dokonce se svým mužem školu Playground English v Kralupech nad Vltavou a protože ji okolnosti, jako spoustu jiných, donutily přesunout aktivity on-line, můžete toho využít a domluvit se s ní na přihlášení k odebírání on-line aktivit pro vaše ratolesti, které jsou, dle mého názoru, za směšný peníz a určitě se vyplatí. Za poplatek 500 Kč měsíčně budete mít přístup ke všem Skype/Zoom lekcím a k výukovým materiálům. Karolína má mnohaletou praxi a duši dítěte, děcka ji milujou, sama jsem to viděla. Aktivity pro školu Playground English jsou dělané dětské duši na míru, jsou hravé a milé a jestli chcete pro své děti něco jiného, než bezduchou angličtinu dle školních osnov, spojte se s Karolínou.

Karolíně napište na její mail karolina.shipstead@icloud.com

Opatrujte se!

Vaše Myyna