Vánoční Pop-up v Heřmance

Co se bude dít v Heřmance? A co je vlastně Heřmanka???

Tohle je velmi srdečná pozvánka na vánoční nakupování a vlastně finální setkání v tomto roce, hned za 4 dny po akci se totiž balím a odfrčím na chvíli pryč. Jen co se svátky překlopí do nového roku a vy se oklepete z vánočních návštěv, dárků, příprav, jídla, oslav a popíjení, budu zpátky. E-shop bude také odpočívat, aby se nepřehřál, dali jste mu totiž za poslední tři měsíce slušnou zátěžovou zkoušku (děkuju, děkuju, děkuju!), ale myslím, že jsme to (já a e-shop) docela dobře zvládli, až na dvě dobírky, které jsem poslala zcela zadarmo. Ano, čtete dobře. Uf. Jenže, jak pořád říkám, moje sociální bublina je jak mýdlová bublina s duhou, mám ty nejmilejší zákazníky a zákaznice, takže všechno dobře dopadlo a dobírky byly dodatečně doplacené. S naprostou samozřejmostí a bez okolků.

Příběh o zmrtvýchvstání Heřmanky ještě není u konce, stále je to poměrně napínavé (stavební úpravy a tak), ale přesto vás tam zvu. I když to bude ještě provizorium, byť už na dobré cestě k tomu, aby to byl opravdu rozkošný krámek s trochou punku. Nebojím se toho, že by se vám tam nelíbilo, protože o dekorace se postarají odbornice na slovo vzaté, dámy z Bella Rose, konkrétně sama zakladatelka e-shopu Martina a k tomu jí bude pomáhat její kolegyně Aneta. Vyzdobí prostor a přivezou k prodeji spoustu krásných věcí, mimo jiné i zboží z jejich vánoční kolekce, pro kterou jsem jim malovala akvarely na zakázku.

Založila jsem událost na facebooku, kam dávám fotky věciček, které budou na vánočním pop-upu k prodeji a aktuální info, tak se neváhejte na událost přihlásit, vyplatí se to.

A protože se jedná o výjimečnou akci, myslela jsem i na vaše/naše žaludky a zajistila malé pohoštění. Doufám, že vám bude chutnat, postará se o něj totiž Nina aka Kuře v podvazkách.

Událost se koná 14. 12. v sobotu, od 10 do 19.30 hodin, adresa je Heřmanova 15, Praha 7, zastávka Veletržní palác nebo Strossmayerovo náměstí.

Jste srdečně zváni!

Vaše Myyna...

.... a v sobotu se na vás bude těšit i Olív (ano, ta z Mode de Boulangerie, blogu, který ještě stále oplakáváme) a další moje soulmate Krista, kterou však nenajdete na sociálních sítích. (Ano, je to možné.)

Krásný večer přeji!

M.

 

vanoce2018